OP ZOEK NAAR EEN MAKELAAR IN AMSTElveen?

Als u op zoek bent naar een makelaar in Amstelveen (het verlengde van Amsterdam), staat Finsens Makelaardij graag voor u klaar. Finsens Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, taxatie en aankoop van huizen in Amstelveen. Amstelveen is een zeer aantrekkelijke omgeving met diverse internationale scholen, uitstekende verbinding met tram, bus en metro en een rijkelijk aanbod voor sporters met het Amsterdamse Bos en vele sportlocaties Veel expats hebben zich al gevestigd in Amstelveen. Als u uw huis wilt verkopen of verhuren of als u een huis wilt aankopen of laten taxeren staan wij graag voor u klaar met onze diensten.

Verkoopmakelaar AMSTELVEEN

Een logische stap als u op zoek bent naar een nieuw huis is het verkopen van uw huidige huis. Wij helpen u graag met de verkoop van uw huis en weten waar op gelet moet worden bij de verkoop. Zo is het altijd fijn om een mooie prijs voor uw huidige woning te krijgen. Gezien onze expertise op het gebied van het verkopen van huizen in Amstelveen, weten wij precies waar we op moeten letten bij de verkoop zodat uw huis voor een goede prijs verkocht wordt! Kijk hier voor een actueel woningaanbod of schakel ons direct in:

Neem hier contact met ons op

 

Makelaar Amsterdam Zuid - Finsens Makelaardij 2

Makelaar Amsterdam Zuid - Finsens Makelaardij 3

 

VERHUURMAKELAAR AMSTELVEEN

Het is natuurlijk ook mogelijk om eigenaar van uw huidige woning te blijven en het dan te verhuren. Ook hier komen onze diensten van pas. Want waar moet u op letten bij de verhuur van uw woning en hoe vindt u een betrouwbare huurder? Dit zijn vragen waar wij het antwoord op weten en wij delen onze passie en kennis graag met u. Wij brengen uw huis onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare huurder in zee gaat. Neem contact op met ons kantoor en dan informeren wij u graag over het gehele traject.

AANKOOPMAKELAAR

In deze uitdagende markt is een makelaar met lokale kennis van essentieel belang. Amstelveen kenmerkt zich door verschillende wijken (waaronder Randwijck, Elsrijk, Keizer Karelpark, Patrimonium, Kostverloren en Westwijk) en bijbehorende diverse bouwstijlen en daar is ons team uiterst bekend mee. Het team van Finsens Makelaardij weet waar een prettig huis aan moet voldoen en daarom zoeken wij graag met u mee. We bespreken eerst al uw eisen en wensen, zodat we vervolgens onze kennis kunnen laten gelden en op zoek kunnen naar het perfecte huis voor u. Hierbij maken wij onder andere gebruik van ons uitgebreide netwerk. Wij kunnen klanten een full service zoekopdracht aanbieden en werken tegenwoordig met maatwerk advies voor een deel service.

TAXATIES

Als u een reeds een woning heeft aangekocht of een woning gaat verbouwen of gaat scheiden, heeft u een taxatierapport nodig. Op dit gebied kunnen wij uiteraard ook van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat u tijdig een onafhankelijk en deskundig taxatierapport binnen hebt zodat u snel en zonder problemen een hypotheek kan afsluiten. Bij een aankoopopdracht via ons kantoor kunnen wij andere erkende taxateurs adviseren die een taxatierapport kunnen opstellen voor uw financiering.

Makelaar Amsterdam Zuid - Finsens Makelaardij 4

 

Makelaar Amsterdam Zuid - Finsens Makelaardij 5

 

OVER FINSENS MAKELAARDIJ

Finsens Makelaardij is gevestigd aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Onze NVM/MVA makelaars zijn gespecialiseerd en experts in de huizenmarkt van Amsterdam en Amstelveen waardoor u bij ons absoluut aan het juiste adres als makelaar voor Amstelveen. Wilt u meer over ons weten? Via de link van de website krijgt u een uitgebreide uitleg. Tevens kunt u hier kijken voor al onze diensten en kunt u hier een waardetest doen van uw woning. Wilt u gelijk een vrijblijvende afspraak maken met één van onze makelaars? Vul dan ons contactformulier in!

Neem hier contact met ons op

Recente transacties IN Amstelveen

Populierenlaan 76, 1185 TA Amstelveen
Populierenlaan 76
1185 TA Amstelveen
€ 700.000 k.k.
Verkocht
142m² 7 kamers
Heemraadschapslaan 26, 1181VB Amstelveen Heemraadschapslaan 26, 1181VB Amstelveen hover
Heemraadschapslaan 26
1181VB Amstelveen
€ 4.950 p.m. ex.
Verhuurd
215m² 7 kamers
Handweghof 23, 1185 VC Amstelveen
Handweghof 23
1185 VC Amstelveen
€ 965.000 k.k.
Verkocht
144m² 4 kamers

FUNDA REVIEWS

9,5
Gemiddeld
verkoopcijfer

Goede kennis van de markt. Prima in de onderhandeling. Open een eerlijk. Wekt vertrouwen. Deze makelaar kan ik van harte aanbevelen.

29-05-2020 — Een funda gebruiker

9,5
Gemiddeld
aankoopcijfer

Op zoek naar een nieuw huis? Vraag Finsens Makelaardij om advies!


Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?