De beste makelaar in Amsterdam Noord

Als je op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam Noord ben je bij Finsens Makelaardij aan het juiste adres. Of u nou op zoek bent naar een makelaar om uw huis te verkopen of verhuren, om het te laten taxeren of het aankopen van een nieuw huis, Finsens Makelaardij staat op alle fronten voor u klaar.

Verhuurmakelaar

Bij Finsens Makelaardij staan wij voor u klaar met verschillende diensten. Zo kunnen wij u van diesnt zijn als bijvoorbeeld verhuurmakelaar in Amsterdam Noord. Het is uiteraard mogelijk dat u wil verhuizen maar dat u uw oude huis wil verhuren in plaats van verkopen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en kunnen uw woning op deze manier snel onder de aandacht brengen bij potentiële huurders. Uiteraard brengen wij u op de hoogte van alles wat er komt kijken bij het verhuren van uw woning en het vinden van een betrouwbare huurder.

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar

Wilt u toch liever uw huis in Amsterdam Noord verkopen? Wij bij Finsens Makelaardij weten hoe de Amsterdamse huizenmarkt in elkaar steekt en staan u graag bij in de verkoop van uw huis. Wij weten uw huis op een fraaie manier te presenteren zodat het goed in de smaak zal vallen bij potentiële kopers. Bij Finsens Makelaardij zijn we een makelaar die net een stap meer zet. We zien en creëren kansen in de huidige markt om op die manier het beoogde doel te behalen.

Neem hier contact met ons op

Makelaar Amsterdam Noord - Finsens Makelaardij 1

Makelaar Amsterdam Noord - Finsens Makelaardij 2

 

Makelaar Amsterdam Noord - Finsens Makelaardij 3

 

KENNIS VAN DE AMSTERDAMSE HUIZENMARKT

Bent u op zoek naar een nieuw huis in Amsterdam? Ook dan staan wij voor u klaar. Het is niet makkelijk om een goed huis in Amsterdam te kopen aangezien het aanbod schaars is. De prijzen van huizen die ogenschijnlijk vergelijkbaar zijn lopen ver uiteen door tal van waarde-drukkende bouwkundige en juridische aspecten. Het is daarom verstandig om een makelaar in de arm te nemen die kennis heeft van de Amsterdamse Huizenmarkt. Wij bij Finsens Makelaardij weten precies waar een huis aan moet voldoen. Graag bespreken we eerst uw wensen en eisen zodat we op die manier het juiste huis voor u kunnen vinden binnen ons netwerk.

OVER FINSENS MAKELAARDIJ

Finsens Makelaardij is dé makelaar in Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich aan de Lijnbaansgracht. Al onze makelaars in dienst zijn op de hoogte van de markt, de regelgeving en alle technische aspecten die komen kijken bij het aankopen of verkopen van een huis in Amsterdam. Uiteraard is Finsens een NVM makelaar, wat betekent dat wij altijd voor kwaliteit gaan. Alle bezichtigingen worden dan ook uitgevoerd door onze gecertificeerde makelaars.

Makelaar Amsterdam Noord - Finsens Makelaardij 4

 

Makelaar Amsterdam Noord - Finsens Makelaardij 5

MEER INFORMATIE?

Uiteraard is het mogelijk om meer informatie te krijgen over onze diensten. Wilt u meer weten over Finsens Makelaardij zelf? Ook dat kan op onze website. Daarnaast hebben wij op de website een overzicht van het woningaanbod om te kopen en het woningaanbod om te huren. U kunt hier ook gelijk een waardetest doen voor uw huidige huis. Zo weet u waar u ongeveer aan toe bent als u uw huis wil verkopen.

Bent u geïnteresseerd in een van de diensten van Finsens Makelaardij? Neem dan snel contact op!

Neem hier contact met ons op

FUNDA REVIEWS

9,5
Gemiddeld
verkoopcijfer

Goede kennis van de markt. Prima in de onderhandeling. Open een eerlijk. Wekt vertrouwen. Deze makelaar kan ik van harte aanbevelen.

29-05-2020 — Een funda gebruiker

9,5
Gemiddeld
aankoopcijfer

Op zoek naar een nieuw huis? Vraag Finsens Makelaardij om advies!


Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?