Uw makelaar in Amsterdam West

Als u uw huis in Amsterdam West wil verkopen, verhuren of een nieuw huis wil kopen, bent u bij Finsens Makelaardij aan het juiste adres! Wij houden ons kantoor in hartje Amsterdam en kennen daarom de Amsterdamse huizenmarkt door en door. Wij zijn u graag van dienst als u uw huis wil verkopen, verhuren of als u een nieuw huis wil aankopen of laten taxeren.

Aankoopmakelaar en taxaties

De huizenmarkt in Amsterdam West is niet eenvoudig. Er zijn weinig goede huizen beschikbaar en huizen die beschikbaar zijn en ogenschijnlijk op elkaar lijken vallen toch in andere prijsklassen. Dit komt door waarde-drukkende juridische en bouwkundige aspecten. Onze makelaars weten waar een goed huis aan moet voldoen. Voordat we voor u op zoek gaan bespreken we graag uw wensen en eisen zodat wij gericht op zoek kunnen binnen ons netwerk.

Verkoopmakelaar en verhuurmakelaar

Als u wilt verhuizen moet uw oude huis verkocht of verhuurd worden. Wij zijn bij Finsens Makelaardij gespecialiseerd op beide gebieden. Het is geen probleem om uw huis in Amsterdam West te verkopen of om het te verhuren. Als u uw huis wilt verkopen adviseren wij u vooraf. Wij presenteren uw woning op een fraaie manier zodat het snel kopers trekt en voeren voor u de onderhandelingen. Wij zetten net die ene stap meer waardoor wij in de huidige markt kansen zien en creëren om uw huis te verkopen. Op onze website hebben wij een overzicht van het huidige woningaanbod in de verkoopsector en de verhuursector.

Naast het verkopen van huizen zijn wij bij Finsens Makelaardij ook gespecialiseerd in het verhuren van huizen. Wij beschikken over een vrij groot netwerk om uw woning bij potentiële huurders onder de aandacht te brengen. Voorafgaand brengen wij u op de hoogte van alle zaken die essentieel zijn voor het succesvol verhuren van uw woning. Wij zorgen er ook voor dat er een betrouwbare huurder gevonden wordt!

Neem hier contact met ons op

 

Makelaar Amsterdam West - Finsens Makelaardij 1

Makelaar Amsterdam West - Finsens Makelaardij 2

OVER FINSENS MAKELAARDIJ

Ons kantoor bevindt zich in hartje Amsterdam, aan de Lijnbaansgracht. Onze makelaars zijn enthousiast en gedreven en Amsterdam is hun specialiteit. De makelaars zijn altijd op de hoogte van de markt, de daarbij behorende regelgeving en alle bouwtechnische aspecten die belangrijk zijn. Daarnaast zijn onze makelaars aangesloten bij de NVM. Dit zorgt ervoor dat u altijd begeleidt wordt door een betrouwbare makelaar. Alle bezichtigingen worden dan ook uitgevoerd door een van onze gecertificeerde makelaars. U kunt op onze website ook kennis maken met ons team. Op deze pagina leest u tevens meer informatie over Finsens Makelaardij.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over de diensten van Finsens Makelaardij? Wij hebben op onze website alles op een rijtje gezet. Tevens kunt u op onze website een waardetest van uw huis doen. Wilt u gelijk contact opnemen om een afspraak te maken met een van onze makelaars? Dan kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Wij kijken er naar uit om kennis te maken.

Neem hier contact met ons op

Recente transacties

Bilderdijkkade, 1053 VD Amsterdam
Bilderdijkkade
1053 VD Amsterdam

Verwacht
71m² 3 kamers Balkon

FUNDA REVIEWS

9,5
Gemiddeld
verkoopcijfer

Goede kennis van de markt. Prima in de onderhandeling. Open een eerlijk. Wekt vertrouwen. Deze makelaar kan ik van harte aanbevelen.

29-05-2020 — Een funda gebruiker

9,5
Gemiddeld
aankoopcijfer

Op zoek naar een nieuw huis? Vraag Finsens Makelaardij om advies!


Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?