Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Zuid?

Als u op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam Zuid, staat Finsens Makelaardij graag voor u klaar. Wij zijn bij Finsens Makelaardij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, taxatie en aankoop van huizen in Amsterdam. Als u uw huis wilt verkopen of verhuren of als u een huis wilt aankopen of laten taxeren staan wij graag voor u klaar met onze diensten.

Verkoopmakelaar Amsterdam Zuid

Een logische stap als u op zoek bent naar een nieuw huis is het verkopen van uw oude huis. Wij helpen u graag met de verkoop van uw huis en weten waar op gelet moet worden bij de verkoop. Zo is het altijd fijn om een mooie prijs voor uw oude huis te krijgen. Gezien onze expertise op het gebied van het verkopen van huizen in Amsterdam Zuid, weten wij precies waar we op moeten letten bij de verkoop zodat uw huis voor een goede prijs verkocht wordt! Kijk hier voor een actueel woningaanbod!

Neem hier contact met ons op

 

Makelaar Amsterdam Zuid - Finsens Makelaardij 2

Makelaar Amsterdam Zuid - Finsens Makelaardij 3

 

VERHUURMAKELAAR AMSTERDAM ZUID

Het is natuurlijk ook mogelijk om eigenaar van uw oude huis te blijven en het dan te verhuren. Ook hier komen onze diensten van pas. Want waar moet u op letten bij de verhuur van uw huis en hoe vindt u een betrouwbare huurder? Dit zijn vragen waar wij het antwoord op weten en delen dit graag met u. Wij brengen uw huis onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare huurder in zee gaat. Kijk hier voor een actueel aanbod van de huizen die momenteel te huur staan.

 

AANKOOPMAKELAAR EN TAXATIES

De huizenmarkt in Amsterdam is niet eenvoudig. Het aanbod van goede huizen is schaars en veel huizen lijken in dezelfde prijsklasse te vallen qua type huis, maar zijn dan toch heel verschillend in prijs. Wij bij Finsens Makelaardij weten waar een goed huis aan moet voldoen en daarom zoeken wij graag met u mee. We bespreken eerst al uw eisen en wensen, zodat we vervolgens onze kennis kunnen laten gelden en op zoek kunnen naar het perfecte huis voor u. Hierbij maken wij onder andere gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Voordat u een huis aankoopt, moet u het huis laten taxeren. Dit is nodig voor het afsluiten van de hypotheek. Ook op dit gebied kunnen wij u van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat u tijdig een onafhankelijk en deskundig taxatierapport binnen hebt zodat u snel en zonder problemen een hypotheek kan afsluiten.

Makelaar Amsterdam Zuid - Finsens Makelaardij 4

 

Makelaar Amsterdam Zuid - Finsens Makelaardij 5

 

OVER FINSENS MAKELAARDIJ

Ons kantoor van Finsens Makelaardij is gevestigd aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Onze NVM makelaars zijn gespecialiseerd en experts in de huizenmarkt van Amsterdam waardoor u bij ons absoluut aan het juiste adres bent voor de aankoop of verkoop van een huis in Amsterdam Zuid. Wilt u meer over ons weten? Op onze website staat een uitgebreide uitleg. Tevens kunt u op onze website kijken voor al onze diensten en kunt u hier een waardetest doen van uw huis. Wilt u gelijk een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

Neem hier contact met ons op

Recente transacties IN AMSTERDAM ZUID

Milletstraat 26 II + IV, 1077 ZE Amsterdam Milletstraat 26 II + IV, 1077 ZE Amsterdam hover
Milletstraat 26 II + IV
1077 ZE Amsterdam
€ 1.050.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
150m² 6 kamers Balkon
Minervalaan 50 HS, 1077PC Amsterdam Minervalaan 50 HS, 1077PC Amsterdam hover
Minervalaan 50 HS
1077PC Amsterdam
€ 1.395.000 k.k.
Verkocht
124m² 3 kamers Tuin

FUNDA REVIEWS

9,5
Gemiddeld
verkoopcijfer

Goede kennis van de markt. Prima in de onderhandeling. Open een eerlijk. Wekt vertrouwen. Deze makelaar kan ik van harte aanbevelen.

29-05-2020 — Een funda gebruiker

0,0
Gemiddeld
aankoopcijfer

Op zoek naar een nieuw huis? Vraag Finsens Makelaardij om advies!


Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?