Onze diensten

Finsens Makelaardij is gespecialiseerd op het gebied van aan- en verkoop van woningen in Amsterdam. Wij helpen u graag bij uw aankoop of verkoop, verhuur en taxatie en begeleiden u door het hele proces. Waar kunnen we u precies mee van dienst zijn? Laat het ons weten!

woning verkopen amsterdam

verkoop


U heeft een woning in Amsterdam, wellicht heeft u al eens overwogen om te verkopen. Graag komen wij met u in contact om alle diensten en marketingmogelijkheden te bespreken. Wij hebben een hele actieve rol in het verkoop proces en bemiddelen graag. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de ondersteuning van expats bij het verkoop proces.  

Lees meer

 

aankoop


Amsterdam is een geweldig leuke stad om te wonen. Er zijn heel diverse stadsdelen met daarin buurten en bijzonderheden zoals erfpacht en funderingen. Finsens Makelaardij helpt u graag vanaf het begin van het traject met alle bezichtigingen tot en met het einde en het organiseren van de eventuele bouwkundige keuring, taxatie afspraak en notaris.

Lees meer

 

verhuur


Finsens Makelaardij is gespecialiseerd in de lange termijn verhuur van woningen in Amsterdam en omgeving. 

Lees meer

 

taxaties


Wij taxeren woningen ten behoeve van financieringen, verbouwingen of bij de aankoop van een andere woning. We voldoen aan de eisen van de banken en zijn aangesloten bij het NWWI en leveren NWWI gevalideerde taxatierapporten. 

Lees meer