Finsens Makelaardij | Makelaar in Amsterdam centrum

Wilt u verhuizen naar het centrum van onze mooie hoofdstad? Of bent u daar nu woonachtig en zou u juist liever vertrekken? Bent u daarom op zoek naar een makelaar in het centrum van Amsterdam? Finsens Makelaardij helpt u graag met de aankoop of verkoop van uw woning. Als makelaardij zijn we aangesloten bij verenigingen als de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) en de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). Onze ervaren makelaars kennen de stad op hun duimpje en staan u graag bij met het kopen, huren of verkopen van een nieuwe woning.

Als makelaar in Amsterdam centrum hebben we onze dienstverlening ingericht aan de hand van vier pijlers: realisme, integriteit, degelijkheid en kwaliteit. Zo zullen we u nooit beloftes doen die we niet na kunnen komen. Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten alles op alles om u aan de woning van uw dromen te helpen, of de verkoop van uw woning zo vlekkeloos als mogelijk te laten verlopen. En met ruim 16 jaar ervaring weten we precies hoe we dat moeten doen.

We love what we do! We besteden altijd veel tijd en aandacht aan onze aan- en verkoopopdrachten.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden verder te bespreken. Neem gerust telefonisch contact op via 020 262 43 30 of stuur een bericht via het online contactformulier!

Neem hier contact met ons op

Makelaar Amsterdam Centrum - Finsens Makelaardij 1

Makelaar Amsterdam Centrum - Finsens Makelaardij 5

 

Makelaar Amsterdam Centrum - Finsens Makelaardij 2

ONZE DIENSTVERLENING ALS MAKELAAR IN AMSTERDAM CENTRUM

Finsens Makelaardij levert als makelaar in Amsterdam centrum diverse diensten. U kunt ons onder meer inschakelen voor aankoop- en verkoopopdrachten, maar ook voor verhuur van panden en taxaties.

  • De verkoop van uw woning: heeft u meer ruimte nodig? Bent u uitgekeken op uw woning? Finsens Makelaardij zorgt voor het best mogelijke resultaat bij de verkoop van uw woning;
  • De aankoop van een nieuwe woning: wij helpen u graag met het vinden van uw gedroomde woning in de mooiste stad van Nederland;
  • Verhuur van panden: aan de hand van een breed netwerk kan Finsens Makelaardij uw pand onder de aandacht bij potentiële huurders brengen;
  • Taxaties: een onafhankelijk en deskundig taxatierapport is vereist voor het afsluiten van een hypotheek of het bepalen van de huurwaarde van een pand. Wij kunnen dit rapport voor u opstellen.

 

OVER FINSENS MAKELAARDIJ

Met een kantoor gevestigd aan de Lijnbaansgracht precies achter het Rijksmuseum zijn wij bij uitstek de makelaar voor aan- en verkoopopdrachten in Amsterdam centrum. Een enthousiast en gemotiveerd team van register makelaars staat voor u klaar om u te helpen met al uw vastgoed zaken. Wij zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt, de relevante regelgeving en belangrijke bouwtechnische zaken. Dit stelt ons in staat u een optimale dienstverlening aan te kunnen bieden. Als partner van financieel advieskantoor Finsens kunt u ook bij ons terecht voor advies over het financiële aspect van het kopen of verkopen van een woning, zoals het afsluiten van een hypothecaire lening.

Finsens Makelaardij is specialist op het gebied van aan- en verkoop van woningen in Amsterdam. Wij helpen u graag bij uw aan of verkoop en begeleiden u door het hele proces.

 

Makelaar Amsterdam Centrum - Finsens Makelaardij 3

Makelaar Amsterdam Centrum - Finsens Makelaardij 4

KOM IN CONTACT!

Wilt u meer weten wat Finsens Makelaardij als makelaar in Amsterdam centrum voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om verder te informeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 262 43 30. Of laat uw naam met uw e-mail en bericht achter via het contactformulier op onze website.

Neem hier contact met ons op

FUNDA REVIEWS

9,5
Gemiddeld
verkoopcijfer

Goede kennis van de markt. Prima in de onderhandeling. Open een eerlijk. Wekt vertrouwen. Deze makelaar kan ik van harte aanbevelen.

29-05-2020 — Een funda gebruiker

9,5
Gemiddeld
aankoopcijfer

Op zoek naar een nieuw huis? Vraag Finsens Makelaardij om advies!


Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?