De gespecialiseerde makelaar in Amsterdam Oost

Bent u op zoek naar een makelaar in Amsterdam Oost voor het verkopen of verhuren van uw huis of wilt u misschien een nieuw huis kopen? Finsens Makelaardij staat u graag bij in dat proces! Wij zijn een makelaarskantoor in Amsterdam en hebben veel expertise in Amsterdam. De huizenmarkt in Amsterdam is namelijk niet de makkelijkste huizenmarkt. Vandaar dat wij u graag helpen met het verkopen of verhuren van uw huis en het aankopen van een nieuw huis in Amsterdam Oost.

Finsens Makelaardij is uw verkoopmakelaar

Als u wilt verhuizen is het verkopen van uw huis de meest logische stap. Wat u wil is natuurlijk een goede prijs voor uw huis en daarvoor hebt u een goede makelaar nodig. Bij Finsens Makelaardij weten wij alles van de huizenmarkt in Amsterdam Oost. Daarnaast weten wij ook hoe u een mooie prijs kunt krijgen voor uw huidige huis. Wij presenteren uw woning op een fraaie manier en voeren namens u de onderhandelingen in de verkoop van het huis. Wij zijn een makelaar die net die stap meer zet zodat wij in de huidige markt kansen zien en creëren om uw huis goed te verkopen.

Neem hier contact met ons op

 

Makelaar Amsterdam Oost - Finsens Makelaardij 1

Makelaar Amsterdam Oost - Finsens Makelaardij 2

AANKOOPMAKELAAR

Het is niet eenvoudig om in Amsterdam Oost een huis te kopen want het aanbod van goede huizen is schaars. Daarnaast zijn er een tal van waarde-drukkende bouwkundige en juridische aspecten. Dit zorgt ervoor dat ogenschijnlijk vergelijkbare huizen in uiteenlopende prijsklassen zitten. Wij hebben veel expertise in de huizenmarkt van Amsterdam Oost en kunnen u zo het beste van dienst zijn. Daarnaast kunnen wij ook een taxatierapport opstellen voor de aankoop van een huis. Deze hebt u nodig bij het afsluiten van de hypotheek.

OVER FINSENS MAKELAARDIJ

Het kantoor van Finsens Makelaardij is gevestigd aan de Lijnbaansgracht precies achter het Rijksmuseum. Het team van Finsens Makelaardij is enthousiast en gedreven en staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het aankopen, verkopen of verhuren van uw huis. Wilt u meer weten over Finsens Makelaardij? Neem dan een kijkje op de website.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan even op de website. Ook vindt u hier een overzicht van het huidige woningaanbod in de verkoopsector en verhuursector.

Bekijk onderstaand recente transacties in Amsterdam Oost, bijvoorbeeld in de omgeving van Oostenburgerpark en Funenpark.

Wilt u contact opnemen om gebruik te maken van een van de diensten van Finsens Makelaardij? Dat kan via het contactformulier op de website. Wij hopen u snel te mogen ontvangen voor een kennismakingsgesprek!

Neem hier contact met ons op

Recente transacties IN AMSTERDAM OOST

Ringdijk 29 A-1, 1097AD Amsterdam Ringdijk 29 A-1, 1097AD Amsterdam hover
Ringdijk 29 A-1
1097AD Amsterdam
€ 875.000 k.k.
Verkocht
133m² 8 kamers Balkon

FUNDA REVIEWS

9,5
Gemiddeld
verkoopcijfer

Goede kennis van de markt. Prima in de onderhandeling. Open een eerlijk. Wekt vertrouwen. Deze makelaar kan ik van harte aanbevelen.

29-05-2020 — Een funda gebruiker

9,5
Gemiddeld
aankoopcijfer

Op zoek naar een nieuw huis? Vraag Finsens Makelaardij om advies!


Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?